Open

Schadeherstel

AUTOSCHADEHERSTEL IN NIEUW-VENNEP

Carteam Autobedrijf Auto Meerstad

AUTOSCHADE

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Carteam Autobedrijf Auto Meerstad is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Autoschade? Kom naar Carteam Autobedrijf Auto Meerstad

CONTACT

AUTO SCHADEHERSTEL

Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Auto Meerstad
Carteam Autobedrijf Auto Meerstad

U BEPAALT WAAR DE AUTO HERSTELD WORDT

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Heeft u schade? Bel dan 0252-688771 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij Carteam Autobedrijf Auto Meerstad krijgt u altijd gratis vervangend vervoer bij autoschade.

CONTACT

Waarom Carteam Autobedrijf Auto Meerstad?

Bij Carteam Autobedrijf Auto Meerstad staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Auto Meerstad is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN

Auto onderhoud