Carteam Autobedrijf Auto Meerstad
Open

Trekhaakmontage

Een TREKHAAK MET MONTAGE

Carteam Autobedrijf Auto Meerstad

Trekhaak nodig?

Een trekhaak op uw auto is altijd handig. Natuurlijk voor de caravan of vouwwagen bij de vakantie. Maar ook voor het aankoppelen van een aanhanger of voor een fietsendrager. In veel gevallen is er voor elk merk/type auto een keuze in trekhaken. Een vaste trekhaak, afneembare of zelfs een wegdraaibare trekhaak. Om de juiste keuze te maken krijgt u van ons een deskundig advies over wat in uw situatie de beste trekhaak is.

CONTACT

Trekhaken.nl

Carteam Autobedrijf Auto Meerstad werkt samen met trekhaken.nl om u de grootste keus trekhaken tegen de scherpste prijs te bieden. Vraag nu online een gratis offerte aan, aan de hand van uw kenteken.


Welke soort trekhaak u ook kiest, Carteam Autobedrijf Auto Meerstad monteert uitsluitend 1e kwaliteit trekhaken, o.a. van Bosal en Brink, die goedgekeurd zijn voor uw auto.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Auto Meerstad
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Auto Meerstad?

Bij Carteam Autobedrijf Auto Meerstad staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Auto Meerstad is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN