Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Auto Meerstad

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Auto Meerstad is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Nieuw-Vennep en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Wij zijn ACtronics Service Point

Waarom kiezen voor een ACtronics Service Point? In onze werkplaats staat de klant altijd centraal. Daarom doen wij er alles aan om de beste oplossing te vinden om de storing in jouw auto te verhelpen. Eén van de manieren hoe we dit doen is te kiezen voor revisie van onderdelen, zo ook voor defecte elektronische auto onderdelen. In veel gevallen zijn deze elektronische onderdelen, ondanks een storing, nog te reviseren. Om de juiste diagnose te stellen aan deze complexe elektronica ben je bij ons als ACtronics Service Point aan het juiste adres. Door te kiezen voor revisie beperk je het gebruik van nieuwe grondstoffen en kies je hiermee dus voor een groene oplossing. Daarnaast is revisie ook nog eens veel goedkoper dan een nieuw onderdeel. In veel gevallen kunnen we hiermee een oplossing bieden die tot enkele honderden euro’s goedkoper kan zijn, waarbij je verzekert bent van 2 jaar garantie op het onderdeel. Zo kom je verder met revisie!

Carteam Auto Meerstad
Carteam Auto Meerstad

Alle merken En alle types

Bij Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Robin Tijsen
Robin Tijsen
Top service om ons als vakantie gangers snel te helpen zodat we weer airco hadden in de camper.
Janus Visser
Janus Visser
Top bedrijf, goede monteurs en kennis van zaken. Krijg altijd een offerte voor reparatie. Zeker voor vw audi skoda seat ben je hier bij het juiste adres.
Sec Jazz
Sec Jazz
Heel fijn geholpen weer. Had een technisch mankement aan de auto. Kon hem gelijk langs brengen en de diagnose kreeg ik dezelfde dag incl. Het prijskaartje. Tussen de planning door hebben ze hem kunnen repareren. Prijs is prijs. Helemaal top.
iYDev Services
iYDev Services
Top garage! Vriendelijk personeel. Ik heb mijn distributie van me golf daar laten vervangen en me fusee + stuurkogels met uitlijnen. De reparatie hebben zij keurig en vakkundig uitgevoerd. Ze hebben gedaan wat ze gezegd hebben. En hebben de auto schoon en top weer afgeleverd. Motor klinkt weer zoals hij hoort te klinken en rijd beter. Leenauto was ook geen probleem en laat me auto hier zeker onderhouden. Keurig!
Bekijk beoordelingen